Onnea 101-vuotias Suomi ja suomalaiset!

. keskiviikko 5. joulukuuta 2018 .


On maista kaikista sittenkin
tää synnyinmaa kaikkein rakkahin.
Vie minne tiesi, sen tuttu liesi
on lämpöisin.

Voi kuin on kaunihit järvet sen
ja kosket kuohuissa pauhaten!
Sen pilven väikky ja lähteen läikky
ja taivas sen!

Ja vaarat korkeat, kuusikot,
ja koivumetsät ja kalliot,
sen pohjainpalot, sen tähtein valot
ja kuutamot.


Hyvää Itsenäisyyspäivää Sinulle suomalainen!

Kuva Mirjami Rajamäki
Synnyinmaani, sanat Martti Korpilahti, sävel Christian Hansen


On maista kaikista sittenkin
tää synnyinmaa kaikkein rakkahin.
Vie minne tiesi, sen tuttu liesi
on lämpöisin.

Voi kuin on kaunihit järvet sen
ja kosket kuohuissa pauhaten!
Sen pilven väikky ja lähteen läikky
ja taivas sen!

Ja vaarat korkeat, kuusikot,
ja koivumetsät ja kalliot,
sen pohjainpalot, sen tähtein valot
ja kuutamot.


Hyvää Itsenäisyyspäivää Sinulle suomalainen!

Kuva Mirjami Rajamäki
Synnyinmaani, sanat Martti Korpilahti, sävel Christian Hansen

41 kommenttia

  1. Oletko tarvinnut lainaa ja jos sinulla on ollut vaikeuksia saada apua? Älä enää huolehdi, koska Good Credits -säätiö, joka on yksityinen lainayhtiö, on päättänyt tuoda kotiovellesi taloudellisen tuen prosenttiosuudella 2. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on lähettää heille sähköpostia yrityksen sähköpostitse osoitteeseen goodcreditsfoundation@gmail.com ja tarpeesi täytetään ilman mitään stressiä.

    VastaaPoista
  2. Hyvää päivää

    Tarvitsetko lainaa kaikkiin tarkoituksiin? Onko sinulla taloudellisia ongelmia? Bridge Finance taataan tarjoamalla rahoituspalveluja asiakkaille edullisella korolla. Lainamme ovat yksinkertaisia ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa budjetin 2 prosentin korolla budjetissasi. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä nyt (bridgecoparate@gmail.com)

    VastaaPoista
  3. Hei, annamme kaikenlaista lainaa, kuten opintolainaa, velkarahaa, yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa ja muita. Etsitkö nopeaa ja helppoa lainaa tai huijausta aiemmin? Jos on, olet oikeassa paikassa, jossa voit hakea lainaa onnistuneesti ilman viivytyksiä. Huomaa: Kaikkien lainanhakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse saadakseen lisätietoja: (jameskelvine28@gmail.com)

    VastaaPoista
  4. Kiireellinen lainatarjous.
    Tarvitsetko lainaa? oletko velkaa ja haluat olla velaton, tarvitsetko ilmaisen asuntolainan, liike- tai henkilökohtaisen lainan? Sitten olet oikeassa paikassa. Tarvitsetko lainaa kohtuullisen matalalla korolla? Oletko kiinnostunut maksamaan velkasi ilman stressiä? ota meihin yhteyttä tänään sähköpostitse: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    VastaaPoista
  5. Tarvitsetko lainaa? Lähetä meille sähköpostia remy.credit111@gmail.com Lähetä meille sähköpostia remy.credit111@gmail.com Hei Miten voit tänään ?? Tarvitsetko kiireellistä lainaa nyt seuraavan 6-12 tunnin aikana ilman stressiä tai viivytystä REMY. CREDIT on täällä ratkaisemaan kaikki ongelmasi tänään. Myönnämme lainoja 2%: n korolla, lähetä meille sähköpostia kiireellisiä lainoja varten Lähetä meille sähköpostia, meillä on sinulle laina sähköpostitse nyt {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757 Lähetä meille sähköpostia remy.credit111@gmail.com Meillä on sinulle laina REMY.INC

    VastaaPoista
  6. Hei hyvät naiset ja herrat, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Max Bent. Olen lainanantaja ja myös taloudellinen neuvonantaja.

    Tarvitsetko pikalainaa velkojen selvittämiseen vai tarvitsetko pääomalainaa liiketoimintasi parantamiseksi? Onko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainan yhdistämistä tai kiinnitystä? Älä etsi enää, koska olemme täällä tehdäksemme kaikista taloudellisista ongelmistasi menneisyyden. Ota yhteyttä sähköpostitse:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Tämä on Ocean Finance Mortgages. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 2%korolla. Alue vaihtelee 5 000,00 eurosta 100 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  7. LAINATARJOUS!!! Olen herra Roberto Kenneth, hyvä maine, rahan laillinen ja hyvämaineinen lainanantaja Lainaan rahaa ihmisille, jotka tarvitsevat taloudellista apua. Onko sinulla huono luotto tai tarvitsetko rahaa maksaaksesi laskut? Haluan käyttää tätä välinettä ilmoittaakseni sinulle, että autan edunsaajaa luotettavasti, koska tarjoan sinulle mielelläni lainaa. Ei luottotarkastusta, 100% takuu. sähköposti: robertokennety@gmail.com

    Huomaa: Tervetuloa vain vakavasti ajattelevat ihmiset, koska olemme laillisia ja halukkaita rahoittamaan lainoja oikeille ja vakaville ihmisille. Voit palata meille seuraavilla tiedoilla, jos olet kiinnostunut:

    Koko nimi:
    Maa:
    Osavaltio:
    Puhelin:
    Ikä:
    Lainaksi tarvittava summa:
    Lainan kesto:
    Seksi:
    Työpaikka:
    Kuukausitulot:

    Heti kun saamme sähköpostisi, lähetämme sinulle lainojen ehdot menettelyä varten. ota yhteyttä yrityksemme sähköpostiin tai whatsappiin:
    Yrityksen sähköposti: robertokennety@gmail.com
    WhatsApp: +1(313)636-6776

    VastaaPoista
  8. My name is Mohammed Ahsan I'm a financial Consultant of a reputable firm Operating out of the United Kingdom
    we provide Discrete Financial, Services for High Net Worth CEO's/Executives of Corporation & Senior Government Officials globally.
    What we do is Legal & within the ambit of the law but following the Leakage of the Infamous United Kingdom
    Papers & subsequent threat by the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ)
    International Criminal Court (ICC)
    Below is what my Sender can offer.
    1, MT103 gpi automatic
    2, MT103 wire transfer
    3, MT103 TT
    4, MT103/202 manual download
    5, SBLC lease and Purchase

    All bank instrument will be done via bank officer to bank officer, Receiver has to provide bank officer details
    on DOA all brokers are welcome and guarantee of there payment after successful deal
    kindly send me a message via email and WhatsApp.


    Email: mohammedahsan877@gmail.com

    WhatsApp- +19893413179

    VastaaPoista
  9. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

    VastaaPoista
  10. Tarvitsetko pikalainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi, Tarjoamme lainaa 3 000,00 € - 100 000 000,00 € Max, olemme luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia, 100% takuulla Annamme myös lainaa (euroissa, punnissa ja dollareissa . ) Kaikkiin lainoihin sovellettava korko on (2%), jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: robertokennety@gmail.com tai WhatsApp: +1(313)636-6776.

    Huomaa: Toivotamme tervetulleeksi vain vakavasti ajattelevia ihmisiä, koska olemme laillisia ja rekisteröimme LAINAYHTIÖN ja haluamme rahoittaa lainoja todellisille ihmisille, jotka ovat vakavia.

    VastaaPoista
  11. Haluatko lainata rahaa? jos kyllä, ota meihin yhteyttä tänään sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  12. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? asuntolainat? maatalous- ja hankerahoitus? annamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Yhteydenotto sähköposti; (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  13. Edullinen lainatarjous ILMAN ENNAKKOMAKSUT

    Hei,

    Mitkä ovat taloudelliset tarpeesi? Myönnämme lainoja vähintään 2 000,00 dollarista enintään 100 000 000,00 dollariin ja laina-aika on 1–30 vuotta erittäin alennettu 2 % korko.

    Ota yhteyttä sähköpostitse: mh33finance@gmail.com

    Tarvitsetko yrityslainaa?
    Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa?
    Haluatko ostaa auton?
    Haluatko jälleenrahoittaa?
    Tarvitsetko asuntolainaa?
    Tarvitsetko valtavaa pääomaa liiketoimintaehdotuksen tai laajentamisen aloittamiseen?

    Oletko menettänyt toivosi ja luulet, että ulospääsyä ei ole, ja taloudelliset taakasi jatkuvat? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä mahdollisen liikeyhteistyön saamiseksi.

    Ota meihin yhteyttä sähköpostitse:  mh33finance@gmail.com

    Terveiset
    M&H RAHOITUS

    VastaaPoista
  14. Haluatko lainata etkä tiedä mistä saada oikea laina?
    Haluatko perustaa yrityksen, mutta sinulla ei ole pääomaa?
    Pitääkö sinun hakea lainaa jostain syystä?
    Tarvitsetko joululainaa.

    Toivosi on vihdoin täällä, koska Elena Nino tarjoaa nopeita ja luotettavia lainoja, heidän palvelunsa on 100% aito ja takaa sinulle lainan hakemisen, ota yhteyttä sähköpostitse ja hyväksy tänään osoitteessa: elenanino0007@gmail.com

    Kiitos ja Jumalan siunausta
    LUOTTAMINEN

    VastaaPoista
  15. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Myönnämmekö henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Maatalouslainat? Koulutuslainat? Debit Consolidation lainat? Kuorma-autolainat? Autolainat? Hotellilainat? Jälleenrahoittaa lainat? ja lisää koululainoja? Aloituslainat? .Tarjoamme 2% korolla! Ota yhteyttä: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Etsit yrityslainaa, henkilökohtaisia lainoja, asuntolainoja, autolainoja, opintolainoja, velkajärjestelylainoja, vakuudettomia lainoja, riskipääomaa alhaisella korolla ja edullisella 2 %:n korolla. Vastaa meille sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com) Tervehdys.

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  17. Tarvitsetko lainaa laajentaaksesi liiketoimintaasi, ja monet pankit ovat kieltäytyneet lainasta korkeiden korkojen ja arvopapereiden vuoksi?
    Etsitkö tapaa lyhentää velkojasi, tehdä korjauksia tai vaihtaa autosi tai opintolainasi?
    Lainan saaminen voi olla vaikeaa, mutta Santander Credit Group takaa vakuudelliset lainat yksityishenkilöille ja yksityisille yrityksille ja myönnämme lainoja ilman vakuuksia ja ilman ennakkomaksuja
    Korko on 2 % vuodessa ja takaisinmaksuaika 1-8 vuotta + 6 kuukauden armonaika
    Lainamme vaihtelevat 4 000 € - 2 000 000 € välillä, lainan käsittely ja rahoitus kestää lainasta riippuen noin 24 tunnista 3 arkipäivään lainahakemuksen jättämispäivästä alkaen. Ota yhteyttä info.santandercredit@gmail.com +447495346354 saadaksesi lisätietoja.

    Ystävällisin terveisin.

    VastaaPoista
  18. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? asuntolainat? maatalous- ja hankerahoitus? annamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Yhteydenotto sähköposti; (dakany.endre@gmail.com)

    Lainatarjous.

    VastaaPoista
  19. Olen Charlotte Harper yksityinen lainanantaja, joka tarjoaa kiireellisesti erilaisia lainoja kansainvälisille maille 3% korolla, jos olet kiinnostunut, ota minuun yhteyttä sähköpostitse: Charlotteharper-pty@gmx.us tai Whatsapp +17402121222

    VastaaPoista
  20. hakea 2% lainaa Ota yhteyttä sähköpostitse: digitalloancredits@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Etsitkö yrityslainaa? Henkilökohtaiset lainat, opintolainat, velan vakauttamista koskevat lainat, vakuudettomat lainat, riskipääoma jne. Jos on, kirjoita meille tänään: (digitalloancredits@gmail.com) ja hanki laina jo tänään.

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista

  22. Tarjoamme kaikenlaisia lainoja, kuten henkilökohtainen laina, yrityslaina,
    projektilaina, asuntolaina ja autolaina Jos olet kiinnostunut Ota yhteyttä
    (digitalloancredits@gmail.com) saadaksesi lisätietoja.

    VastaaPoista
  23. Tarjoamme lainoja 2%:lla, tarjoamme velkojen vakauttamista, yrityslainaa, yksityislainaa, autolainaa, hotellilainaa, opintolainaa, henkilökohtaista lainaa Kodin jälleenrahoituslainat, Lisätietoja Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  24. Tarvitsetko hätälainaa? tarjoamme lainoja 2%, tarjoamme velkajärjestelylainoja, yrityslainoja, yksityislainoja, autolainoja, hotellilainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia lainoja Kodin jälleenrahoituslainat, lisätietoja Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  25. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Myönnämmekö henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Maatalouslainat? Koulutuslainat? Debit Consolidation lainat? Kuorma-autolainat? Autolainat? Hotellilainat? Jälleenrahoittaa lainat? ja lisää koululainoja? Aloituslainat? .Tarjoamme 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    lainatarjous

    VastaaPoista
  26. Tarvitsetko lainaa? yksityinen laina? Yrityslainat? Asuntolaina? Maatalous- ja projektirahoitus? Tarjoamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Ota yhteyttä sähköpostitse: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Etsitkö yksityisiä lainoja 1.5 prosentin korolla sähköpostitse: (digitalloancredits@gmail.com) kiireellistä 24 tunnin lainan hyväksyntää varten

    VastaaPoista
  28. Do you want to borrow money? if yes Contact us today by email (digitalloancredits@gmail.com)

    VastaaPoista
  29. Hei ja tervetuloa TRUST FUND FINANCE GROUP,INC:hen.

    TRUST FUND FINANCE GROUPissa tarjoamme kaikenlaisia lainapalveluita:

    Tarvitsetko kipeästi taloudellista tukea? Jos kyllä, yritykseni voi auttaa sinua, koska Tarjoamme lainoja alhaisella 2% korolla ja ilman luottotarkastusta. Tarjoamme
    Henkilökohtaiset lainat, velkajärjestelylainat, riskipääoma, liiketoiminta
    lainat, koulutuslainat, asuntolainat jne.

    Huomautus: Kaikkien kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse lisätietojen saamiseksi
    tietoja lainaohjelmistamme.

    ota yhteyttä sähköpostitse: tffinance@aol.com
    Puh: +447477169213

    parhain terveisin
    Lainavastaava,
    Patricia Daniels.

    VastaaPoista
  30. Tarvitsetko minkäänlaista taloudellista apua? Henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Yrityksen lainat? Maatalous- ja hankerahoitus? Myönnämme lainoja 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  31. Etsitkö yrityslainaa? Henkilökohtaiset lainat, opintolainat, velan vakauttamista koskevat lainat, vakuudettomat lainat, riskipääoma jne. Jos on, kirjoita meille tänään: (richardcosmos5@gmail.com) ja hanki laina jo tänään.

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  32. Tarvitsetko minkäänlaista taloudellista apua? Henkilökohtaisia ​​lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Yrityksen lainat? Maatalous- ja hankerahoitus? Myönnämme lainoja 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  33. Hei,

    Meillä on lupa tarjota seuraavan tyyppisiä lainoja tai minkä tahansa tyyppistä rahoitusta: Yksityinen laina? Yrityslainat? Laina velan vakauttamiseksi? Paranna kotiasi? Sijoituslaina? Krediittejä saatavilla? Henkilökohtaiset lainat? kaupalliset lainat? Yhdistetty laina? Konsolidointilainat? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  34. QUICK EASY EMERGENCY URGENT LOANS LOAN OFFER EVERYONE APPLY NOW +918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

    VastaaPoista
  35. Tarvitsetko luottoa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? joulu laina? asuntolainat? maatalous- ja hankerahoitus? annamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Yhteydenotto sähköposti; (richardcosmos5@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  36. Great pictures, thanks!
    jayden.heinz-1@pptp.de

    VastaaPoista
  37. Tarvitsetko lainaa? henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? joululaina? Asuntolainat? Maatalous- ja projektirahoitus? Myönnämme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! yhteyssähköposti; (dakany.endre@gmail.com)

    Joululaina

    VastaaPoista
  38. Olemme sertifioitu yksityinen lainanantaja, ja tarjoan paikallisia ja kansainvälisiä lainapalveluita taloudellisiin tarpeisiisi, kuten asuntolainat, autolainat, asuntolainat, yrityslainat, kansainväliset lainat, henkilökohtaiset lainat, julkinen jälleenrahoitus ja velkojen yhdistäminen edulliseen korkoon . Jos haluat lisätietoja, ota minuun yhteyttä sähköpostitse: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  39. Tarvitsetko rahaa? Jos kyllä, lähetä sähköpostia: (richardcosmos5@gmail.com) saadaksesi lisätietoja.

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  40. Olemme sertifioitu yksityinen lainanantaja, ja tarjoan paikallisia ja kansainvälisiä lainapalveluita taloudellisiin tarpeisiisi, kuten asuntolainat, autolainat, asuntolainat, yrityslainat, kansainväliset lainat, henkilökohtaiset lainat, julkinen jälleenrahoitus ja velkojen yhdistäminen edulliseen korkoon . Jos haluat lisätietoja, ota minuun yhteyttä sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  41. Onko sinulla huono luotto? Tarvitsetko rahaa laskujen maksamiseen? Tarvitsetko lainaa kodin ostamiseen, jälleenrahoitukseen tai remontointiin? Onko tarpeen perustaa uusi yritys? Onko sinulla keskeneräinen projekti huonon rahoituksen vuoksi? Tarvitsetko rahaa sijoittaaksesi mihin tahansa sinua hyödyttävään erikoisalaan? Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista

Lisää kommentti tai anna palautetta!

newer older Etusivu