ONGELMA: MIES SYÖ KAIKKI MUN HERKUT! ;-)

. torstai 11. helmikuuta 2016 .

RATKAISU: HANKI LUKOLLINEN HERKKUKAAPPI

Vaan mistä moinen kaappi? Tuohon kysymykseen vuosia ratkaisua etsineenä ja kaikenlaista kokeilleena, löysin viimein toimivan ratkaisun. Etsin puista, lukollista laatikkoa, missä voisi säilyttää herkkuja. Fiksun näköinen laatikko löytyi Ratiashopista. Ristomatti Ratian suunnittelema Saaristokirstu on tehty hienosahatusta männystä ja on vesipetsattu kivan mattamustaksi. Tilasin isoimman kirstun, jonka mitat on 75,50x39x45 (L/K/S). Kirstu aukeaa edestä (saa myös päältä aukeavana) ja siinä on hylly. Asiointi Ratiashopissa oli mutkatonta, ystävällistä ja nopeaa. Tuote on valmiiksi kasattu ja kohtuullista lisämaksua vastaan sen saa suoraan kotiovelle toimitettuna. Suosittelen! Kirstuun löytyi pieni, kätevä lukko Clas Ohlsonilta muutamalla eurolla. Avainta ei tarvitse, sillä lukko avautuu kolminumeroisella koodilla. ( Toivoa sopii, ettei miehen herkkunälkä saa keksimään, miten koodin saa "murrettua"! ;) ) Saaristokirstu voisi myös toimia yöpöytänä, sohvapöytänä, varastona, kenkäkaappina tai penkkinä.RATKAISU: HANKI LUKOLLINEN HERKKUKAAPPI

Vaan mistä moinen kaappi? Tuohon kysymykseen vuosia ratkaisua etsineenä ja kaikenlaista kokeilleena, löysin viimein toimivan ratkaisun. Etsin puista, lukollista laatikkoa, missä voisi säilyttää herkkuja. Fiksun näköinen laatikko löytyi Ratiashopista. Ristomatti Ratian suunnittelema Saaristokirstu on tehty hienosahatusta männystä ja on vesipetsattu kivan mattamustaksi. Tilasin isoimman kirstun, jonka mitat on 75,50x39x45 (L/K/S). Kirstu aukeaa edestä (saa myös päältä aukeavana) ja siinä on hylly. Asiointi Ratiashopissa oli mutkatonta, ystävällistä ja nopeaa. Tuote on valmiiksi kasattu ja kohtuullista lisämaksua vastaan sen saa suoraan kotiovelle toimitettuna. Suosittelen! Kirstuun löytyi pieni, kätevä lukko Clas Ohlsonilta muutamalla eurolla. Avainta ei tarvitse, sillä lukko avautuu kolminumeroisella koodilla. ( Toivoa sopii, ettei miehen herkkunälkä saa keksimään, miten koodin saa "murrettua"! ;) ) Saaristokirstu voisi myös toimia yöpöytänä, sohvapöytänä, varastona, kenkäkaappina tai penkkinä.


2 kommenttia

  1. Hei mullekkin tommonen! Meinaa nääs olla samat vinkeet tämänkin miehellä. ;) mikä muuten on tuo musta pyöreä tarjotin/lautanen? Ihania tunnelmia jälleen kerran!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Riikka! Musta tarjotin on Desicosta Fiskarsista.

    VastaaPoista

Lisää kommentti tai anna palautetta!

newer older Etusivu